Help een blauwe brief!

Je hart klopt even wat sneller en met lood in je schoenen open je uiteindelijk de envelop met de verwachting dat je weer flink mag betalen. Herkenbaar?

Pas geleden werd ik gebeld door een jonge ondernemer die het zelf ook meemaakte. Hij ontving een brief met een vette verzuimboete. Met een stevig ondernemersplan was hij druk in de weer met het bouwen van zijn bedrijf. Tijd voor de administratie was er even niet en de boekhouding moest maar later. Een uitnodiging van de belastingdienst voor de BTW-aangifte van het eerste kwartaal kan ook in kwartaal twee, toch? Helaas dacht de belastingdienst daar anders over en volgde al snel de verzuimboete.

In paniek zocht hij online advies bij andere ondernemers. Met uiteenlopende meningen waar hij niets aan had, klopte hij schoorvoetend bij mij aan. Samen hebben we de Belastingdienst gebeld, bezwaar gemaakt en zijn administratie in kaart gebracht. Met een online boekhoudprogramma is zijn administratie nu netjes en up to date. De kwartaalaangifte is nu eenvoudig. En geen boze belastingdienst meer achter hem aan!

Om helemaal ontzorgd te zijn, heeft deze ondernemer ervoor gekozen de boekhouding volledig aan mij uit te besteden. Zo kan hij de focus houden op zijn bedrijf. Met een handige app stuurt hij facturen en bonnetjes naar zijn boekhouding, zelfs als hij onderweg is. Ik houd zijn administratie op orde en we overleggen wanneer dat nodig is. Hij mag altijd bellen, appen of mailen als hij vragen heeft of advies wil. Zo werken we fijn samen: digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet!

Juist als starter is het belangrijk je boekhouding vanaf het begin goed te regelen. De Belastingdienst verwacht dat je alle regels kent, maar als starter heb je wel andere dingen aan je hoofd. Bovendien laten ondernemers vaak veel voordeel liggen, omdat bepaalde regelingen niet bekend zijn.

Een opgeruimde, digitale boekhouding geeft inzicht en rust. Stel dit dus niet uit en pak het aan! Door mijn persoonlijke manier van aanpak, denk ik met je mee en zorg dat je een kloppende administratie kan gaan voeren die voor jou werkt. Dat hoeft zeker niet duur te zijn. Ik heb een mooie aanbieding voor je klaar staan:

Inrichting Boekhouding
voor starters*

Van € 110 voor slechts € 25

* een starter is een beginnende ZZP-er die korter dan 3 jaar staat ingeschreven bij de KvK.

Deze aanbieding is geldig tot 1 maart 2022.

Samenwerken met

Baljon Administratie

Reken vandaag
nog af met uw
financiële zorgen!