Training online Boekhouden

Ik werk graag op een betrokken manier met u samen. Door middel van een ‘training-on-the job’. U leert omgaan en raakt vertrouwd met een digitaal online boekhoudsysteem en het werken ‘in the cloud’. Hierdoor krijgt u zelf inzicht in uw balans, verlies & winstrekening en andere overzichten. Dit is van groot belang bij beslissingen omtrent investeringen en andere uitgaven. En geen zorgen meer of de administratie voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt.

 

Ervaar het gemak van:

Tijdens de training:

Leg ik uw eigen boekhouding in begrijpelijke taal uit. U kunt tips en tricks direct toepassen. We richten het systeem optimaal in voor uw bedrijf.  Zo leert u snel en effectief uw inkomende facturen en bonnetjes digitaal te verwerken.

Na de training:

Is uw administratie optimaal ingericht op een wijze die bij uw onderneming past. U heeft volledige kennis van uw eigen boekhoudsysteem. Facturen en geldstromen worden effectief geboekt en verwerkt. Op ieder moment heeft u inzicht en overzicht van uw inkomsten en uitgaven. U weet ook hoe u correcties in de administratie moet doorvoeren.

Administratiescan

Na een eerste telefonische kennismaking bespreken wij uw huidige situatie. Via een persoonlijk gesprek kijk ik naar uw administratie en de verbeterpunten. Heeft u nog geen administratie dan bekijken we hoe uw administratie in een boekhoudsysteem gezet kan worden. Daarna krijgt u van mij een verslag met daarin antwoorden op uw hulpvraag. We bespreken het verslag 1 op 1.

"ONTDEK HOE U MAKKELIJK UW BOEKHOUDING ZELF KUNT BIJHOUDEN, ZELFS MET WEINIG BOEKHOUDKENNIS."

Training is ook mogelijk voor een wat langere periode. Afhankelijk van uw wensen. Ik kan u een steuntje in de rug bieden en tijdelijk ‘uw collega’ zijn. Ook is het mogelijk dat ik u op structurele wijze hulp bied. Het inhuren van een administratietrainer is dan ook eenmalige investering die u zonder twijfel veel profijt oplevert.