Wilt u de boekhouding van uw bedrijf écht niet zelf doen, maar uitbesteden? Bijvoorbeeld omdat;

Dan neem ik het graag van u over. Ik houd u op de hoogte van wat er precies in uw bedrijf gebeurt  en hoe u ervoor staat. Zo blijft u op de hoogte, maar heeft u niet de frustratie en stress van het zelf bijhouden van uw financiële administratie.

Ik weet dat veel ondernemers moeite hebben met boekhouden en ik begrijp dat. Ik neem u graag die zorgen uit handen en zorg ervoor dat u met minimale inspanningen het maximale uit uw bedrijf haalt.

 

 

Er is een verschil tussen mij en een boekhouder. Veel boekhouders of accountants kijken alleen naar de cijfers en belastingregels en niet naar hoe u het gehele financiële proces optimaal kunt inrichten. Met als gevolg dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan uw financiële administratie.

 

 

Als ervaren administrateur kijk ik juist naar hoe u uw financiële administratie inricht, zodat u er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. U kunt bijvoorbeeld koppelingen tot stand brengen met diverse andere systemen, waardoor u minder handmatig hoeft te doen. 

“In the middle of difficulty lies opportunity.”
– Albert Einstein -

Ik ken alle ins en outs van een online boekhoudprogramma en weet hoe u het zoveel mogelijk kunt automatiseren. Dit kan u flink in kosten besparen!

Ik zoek altijd naar mogelijkheden om uw boekhouding slimmer, sneller en makkelijker te doen. Schakelt u iemand in die niet zoveel kennis heeft van E-boekhouden of Exact Online, dan bent u altijd duurder uit. Bovendien is het dan ook foutgevoeliger en dat is zonde.

Omdat ik virtueel (op afstand) werk, maakt het niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. We kunnen online heel goed samenwerken via beeldbellen, mail of telefoon.

Ik ben graag onderdeel van uw team en zorg ik ervoor dat de financiële administratie volledig en goed wordt bijgewerkt in uw eigen boekhoudsoftware.

Ik lever alles compleet bijgewerkt aan bij uw accountant voor de aangiftes.