Boekhouding uitbesteden

Wilt u de boekhouding van uw bedrijf écht niet zelf doen, maar uitbesteden? Bijvoorbeeld omdat;

Dan neem ik het graag van u over.  Zo heeft u niet de frustratie en stress van het zelf bijhouden van uw financiële administratie. Het gebruik van een online boekhoudprogramma is dan wenselijk. Ik zoek altijd naar mogelijkheden om uw boekhouding slimmer, sneller en makkelijker te doen.
Omdat ik virtueel (op afstand) werk, maakt het niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. We kunnen online heel goed samenwerken via beeldbellen, mail of telefoon. Ik ben graag onderdeel van uw team en zorg ik ervoor dat de financiële administratie volledig en goed wordt bijgewerkt in uw eigen boekhoudsoftware.

 

Er is een verschil tussen mij en een boekhouder. Veel boekhouders of accountants kijken alleen naar de cijfers en belastingregels en niet naar hoe u het gehele financiële proces optimaal kunt inrichten. Met als gevolg dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan uw financiële administratie.

Als ervaren administrateur kijk ik juist naar hoe u uw financiële administratie inricht, zodat u er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. U kunt bijvoorbeeld koppelingen tot stand brengen met diverse andere systemen, waardoor u minder handmatig hoeft te doen. 

“In the middle of difficulty lies opportunity.”
– Albert Einstein -