Reviews

Van chaos tot orde.

Sinds ik als zzp’er mijn massagepraktijk ben begonnen hoort daar ook een boekhouding bij. Ik heb niks met cijfers en boekhouden, maar ja het moet nu eenmaal. Eerst begon ik zelf met een excel bestand, wat hulp gekregen maar het werd steeds onoverzichtelijker en een chaos. Toen ben ik gestart met het online E-boekhouden programma. Maar daar kwam ik ook niet uit.

Toen kwam ik Gabriëlle Baljon tegen op de website van E-boekhouden, ik heb een afspraak gemaakt met haar en een start gemaakt om mijn boekhouding op orde te krijgen. Zij heeft samen met mij eerst de chaos in nette orde gebracht en vervolgens mij de juiste manier aangeleerd hoe ik zelf mijn boekhouding kan bijhouden. Ze heeft me enorm geholpen hiermee. Het geeft me veel rust nu ik weet dat dit in orde is. Super bedankt Gabriëlle!

Rien Allewijn – Eigenaar, Prana Good Energy

Een aantal jaren terug zocht ik ondersteuning bij onze boekhouding. Hiervoor had ik een aantal opties zoals iemand parttime aanstellen, de vraag neerleggen bij een administratiekantoor of een kleinere organisatie in schakelen. Ik heb bewust gekozen voor het laatste omdat ik dacht dat dit de meeste flexibiliteit zou geven. Ik kwam in gesprek met Gabriëlle en zij heeft de boekhouding volledig overgenomen. Gabriëlle is deskundig, secuur en proactief.

Op het moment dat we extra ondersteuning nodig hadden op andere administratieve processen (debiteuren beheer, facturering, e.d.) heeft Gabriëlle aangeboden ook hierbij te helpen. Deze flexibiliteit is precies wat wij zoeken.

Ik zou Gabriëlle aanbevelen aan elke organisatie die ondersteuning kan gebruiken op het gebied van boekhouding en iemand zoekt die zelfstandig en secuur te werk gaat.

Gregor Heidinger – Trivorto

Gabriëlle heeft mij met heel veel geduld, kennis van zaken en inlevingsvermogen erg geholpen om mijn e-boekhouding op orde te krijgen. Als het nodig is, kijkt ze mee en adviseert ze nog steeds in mijn proces van leren en vaardig worden. Fijn om haar als ‘coach-on-the-job- te hebben!

Christel Raats – Eigenaar/Coach, Bureau CiC

Met een goede communicatie tussen Gabriëlle en ons accountantskantoor werkt ons boekhoudsysteem nu naar behoren. Ik vind het super fijn om met Gabriëlle samen te werken en heb veel geleerd in een aanzienlijk korte periode.

Sandra van Winden – Aannemingsbedrijf Van Winden BV

Ik ken Gabriëlle professioneel al zo’n 15 jaar. Ze is gedreven, precies en accuraat met veel inzicht in financiële en administratieve situaties. Actief als het gaat om oplossingen te vinden, proactief om problemen te voorkomen.

Ger Bayens – Vestigingsmanager, De Valk Yachtbrokers, Sint Annaland